DATUM: 8. 4. 2020

Pozdravljeni sedmošolci in osmošolci.

V 7. in 8. razredu smo načrtovali tehniški dan z naslovom Dnevi odprtih vrat kočevskih podjetij, ki ga glede na trenutne razmere v državi, ne moremo izvesti. Temu so se  na Podjetniškem inkubatorju Kočevje prilagodili in pripravili tehniški dan z naslovom  Uvod v dneve odprtih vrat (5 pedagoških ur).  Obisk kočevskih podjetij pa bodo poskušali, če bo le mogoče, izpeljati v naslednjem šolskem letu.

Vsebina je v celoti pripravljena tako, da se izpelje na daljavo pod okriljem projekta Karierni center za mlade – VšečKAM in GREM.

Za vas učence je pomembno, da sledite navodilom, kot so jih zastavili v programu. Vsa navodila so v vašem urniku. Potrebno bo  sodelovati, raziskovati, poslušati, oblikovati inovativne zapise.

Zaključek vašega dela je namenjen sodelovanju  na natečaju na temo POKLICEV PRIHODNOSTI. Vaše izdelke pošljite po elektronski pošti, Maji Rupnik  maja.rupnik@lu-kocevje.si.  Vsi izdelki bodo nagrajeni, najboljši pa še posebej.

Izdelek spremeni v pdf datoteko, shrani z nazivom poklica, tvojim imenom in priimkom, razred, ki ga obiskuje in OŠ iz katere prihaja.

(primer: Super sprehajalec psov_ Marjetka Vesel, 7.b, OŠ ob Rinži).

Učenci,

ta dan vam bo na voljo tudi video povezava,  za vsa vprašanja in morebitne pomisleke. Povezava je v vašem  gradivu. Ko nanjo kliknete, se povežete s kariernim centrom za Mlade v živo,

med 8. in 12. uro.

Tudi Dneve odprtih vrat zmoremo izvesti za “zaprtimi vrati”.

 

(Skupno 84 obiskov, današnjih obiskov 1)