Drage devetošolke in devetošolci!

Nihče si ni niti v sanjah predstavljal, da se bo zaključek vašega osnovnošolskega šolanja odvijal na način, ki nam ga je zapovedala epidemija. In to ravno v času, ko naj bi se devetošolci pripravljali na slovo od šole in pripravljali zaključno valeto. Najverjetneje kar veliko razmišljate o tem. Jaz pa vem, da ne bomo kar tako odnehali, da smo hrabri in iznajdljivi in bomo gotovo poiskali rešitev.

Zamenjali ste tudi učiteljico likovne umetnosti. Na delovno mesto se je vrnila učiteljica Maja Zbašnik. Vem, da vas je že povprašala glede pečata šoli, ki predstavlja vašo dolgotrajno sled. Vem tudi to, da ste pripravili že nekaj idej. Vsem nam je jasno, da se bomo morali prilagoditi in izbrati tisto, ki bo v dani situaciji izvedljiva. Predvidevam, da bomo že proti koncu tega meseca marsikaj vedeli. Pričakujem, da bo kmalu jasno, kdaj se vračamo nazaj v šolske klopi, pa tudi glede vsega ostalega, kar se tiče ocenjevanja in zaključevanja ocen. Le pogumno naprej!

Ne glede na vse, verjamem, da se bomo znašli, dobro organizirali in na koncu zmagali.

Vsem želim prelepe velikonočne praznike. Imejte se lepo.

Srečno!

mag. Darja Delač Felda, ravnateljica

 

Prosim vas, da kliknete na tole povezavo in na zidu objavite svoje misli in predloge, ki bi jih radi delili z mano in svojimi sošolci. Me res zanima, kaj vse se »plete« po vaših mislih.

(Skupno 358 obiskov, današnjih obiskov 1)