Drage učenke in učenci!

Zelo, zelo vas vsi pogrešamo in si močno želimo, da se čim prej spet srečamo v naši lepi šoli. Učiteljice in učitelji mi vsak dan veselo poročajo o vašem delu in vsi smo zelo veseli, da ste tako prizadevni in pridni ter upoštevate navodila. Še naprej vas prosim, da vsi skupaj zdržimo, se pridno učimo in vztrajno ponavljamo učno snov. Vsak dan pa si le poiščite kaj zanimivega in poskrbite, da razmigate telo in možgane.

Vem, da vas je že veliko, ki bi se z največjim veseljem spet radi srečali na šolskih hodnikih. Tudi mi, učiteljice in učiteljice in vsi zaposleni v šoli, si močno želimo srečanja z vami, radi poslušamo vaš smeh in veselje ter opazujemo vašo razigranost. Obljubiti mi morate, da boste tudi v naslednjih tednih še naprej vztrajni in ne boste popustili ter se, dokler bo potrebno, skrbno držali vseh navodil in pravil, ki se jih moramo v času epidemije držati. Le tako lahko ohranimo čim več življenj in se lahko čim prej vrnemo nazaj v šolo.

V naslednjih dneh prihajajo težko pričakovani velikonočni prazniki. Vsako leto se veselimo pirhov in ostalih velikonočnih dobrot ter veselja od srečanju z vsemi, ki jih imamo najrajši. Letos bo žal malo drugače. Na obisk se ne bomo mogli odpraviti, bomo pa uživali v krogu najožje družine in na vse strani sveta pošiljali pozitivne misli.

Ostanimo še naprej zdravi in srečni.

Kmalu nasvidenje in lep pozdrav vam tudi vsem, ki jih imate radi.

Srečno!

mag. Darja Delač Felda, ravnateljica

 

Če pa kliknete na tole povezavo, se mi lahko pridružite. Objavite na zidu svoje misli, slike in dogodke, ki bi jih radi delili z mano in svojimi sošolci. Vesela bom vašega sodelovanja in skupnega klepetanja.

(Skupno 268 obiskov, današnjih obiskov 1)