Drage učenke in učenci, spoštovani starši!

V tem šolskem letu nam je epidemija virusa COVID 19 pošteno zagodla in nam podrla mnogo načrtov, saj se veliko najlepših dogodkov v šoli po navadi zgodi ravno v spomladanskih mesecih in ob zaključku šolskega leta. Žal veliko teh prelepih in veselih dogodkov v tem šolskem letu več ne bo, a morda le kakšnega vseeno še ujamemo. Glede na razplet epidemije v zadnjih dneh upamo, da se bo do dvajsetega junija le še kaj sprostilo. Učiteljice in učitelji si tudi močno želijo, da se bo sprostilo vsaj toliko, da se bomo vsi skupaj poslovili pred odhodom na poletne počitnice.

Zdaj sta pretekla že dva meseca, odkar smo pričeli z izobraževanjem na daljavo. Trenutno intenzivno potekajo ocenjevanja znanja. Učiteljice in učitelji mi redno sporočajo, da večina učenk in učencev naše šole pridno pripravlja predlagane izdelke in naloge za ocenjevanje ter pridobivanje ocen poteka v skladu s pripravljenimi načrti ocenjevanj. Večjih problemov ni zaznati. Zato se vam za vaš trud iskreno zahvaljujem.

Pred nami je ponedeljkovo delno odprtje šole in vsi se bomo morali držati predvidenih ukrepov. Glede na vašo odzivnost do sedaj, ne dvomim, da nam bo tudi tokrat uspelo.

Z ŽELJO, DA SE VSEM UDELEŽENIM V IZOBRAŽEVANJU NA DALJAVO ZAHVALIM ZA PRIDNO IN VESTNO DELO TER UPOŠTEVANJE VSEH MOGOČIH IN NEMOGOČIH NAVODIL, KI STE JIH PREJEMALI S STRANI VODSTVA ŠOLE, SEM SE ODLOČILA, DA PETEK, 15. MAJA 2020, RAZGLASIM ZA RAVNATELJIČIN DAN.

Vse vas lepo prosim, da se mirno in temeljito pripravimo na delno odprtje šole za učenke in učence 1. triletja, v naslednjem tednu pa na prihod naših devetošolcev in učencev, ki potrebujejo dodatno učno pomoč.

Zagotavljamo vam, da se bomo vsi zaposleni izjemno potrudili ter pripravili vse potrebno za varno delo v šoli, našim učenkam in učencem pa pričarali še nekaj lepih šolskih dni. Prav tako smo tudi prepričani v vestno sodelovanje staršev.

Verjamem, da vam bo podaljšani vikend še kako prišel prav. Dobro ga izkoristite in si naberite novih moči. Veliko podvigov nas še čaka.

Srečno in ostanimo zdravi.

Ravnateljica:

mag. Darja Delač Felda

 

(Skupno 455 obiskov, današnjih obiskov 1)