Spoštovani starši!

Zaradi poslabšanja epidemiološke situacije in preprečevanja prenosa okužb s SARS-CoV-2 se začasno, v tednu od 19. 10. 2020 do 23. 10. 2020 v osnovnih šolah:

  • učenci od 1. do vključno 5. razreda izobražujejo v šoli,
  • učenci od vključno 6. do 9. razreda pa se izobražujejo na daljavo.

Učenci, ki bodo vključeni v izobraževanje na daljavo bodo na naši šoli uporabljali orodje easistent – spletne učilnice in videokonference. Prosimo vas, da še enkrat pregledate in po potrebi uredite dostop svojih otrok do spletnih učilnic e easistenta.

Vsi učitelji bodo vsako dopoldne v šoli in bodo tudi pouk na daljavo pripravljali in izvajali iz šolskih prostorov. V primeru, ko boste potrebovali pomoč učitelja, ga lahko pokličete po telefonu ali mu pošljete elektronsko sporočilo.

Sporočamo vam tudi, da imamo na šoli nekaj možnosti za izposojo računalniške opreme. V primeru, da za izobraževanje na daljavo potrebujete računalniško opremo, to sporočite po elektronski pošti ali telefonu v tajništvo šole. Iz tajništva šole boste obveščeni, kdaj lahko opremo prevzamete. Ob prevzemu bo potrebno podpisati reverz o prevzemu, opremo pa nato, po vrnitvi otrok nazaj v šolske klopi, vrniti šoli.

Za učence od 1. do 5. razreda na matični šoli in obeh podružnicah pouk poteka tako kot običajno po urniku.

Ostanimo še naprej zdravi in upoštevajmo varnostne ukrepe.

V želji, da se epidemija poleže, vas lepo pozdravljamo.

Vodstvo šole

(Skupno 161 obiskov, današnjih obiskov 1)