Spoštovani starši!

Obveščamo vas, da naša šola v času pouka na daljavo dnevno pripravlja brezplačne (subvencionirane) in plačljive tople obroke (kosila) za učence naše šole in srednješolce našega šolskega okoliša. Plačljivi obroki bodo obračunani s položnicami na običajen način.

Če imate v družini srednješolce, ki bi želeli prejemati subvencionirano kosilo, se morajo le-ti prijaviti v šoli, ki jo obiskujejo. Srednja šola posreduje podatke na Občino Kočevje, ta pa nas obvesti o prijavi. Prevzem obroka uredite z vodjo šolske prehrane.

Želimo vam sporočiti, da se na topel obrok še vedno lahko prijavite. Prijavo lahko oddate v tajništvu šole na telefonsko številko 01 893 92 52 oziroma na prehrana.osobrinzi@gmail.com. V prijavi morate navesti ime in priimek učenca, razred in telefonsko številko za kontakt, da vas lahko vodja šolske prehrane obvesti o načinu in času prevzema obroka.

Prevoz obrokov na dom bomo organizirali samo za tiste družine, katerih starši so zaposleni in nobena odrasla oseba obroka v šoli ne more prevzeti.

Ostanimo zdravi in pogumno naprej.

Vodstvo šole

(Skupno 130 obiskov, današnjih obiskov 1)