V skladu z okrožnico MIZŠ štev. 6030-1/21/17 vam sporočamo, da se je Vlada RS danes, 28.1.2021, odločila zapreti vse šole, ki se nahajajo v tako imenovanih “črnih regijah”. Torej ima naša šola še vedno pouk na daljavo za vse učence od 1. do 9. razreda.

NOVOST
Z odlokom so sprejeli, da mora šola od 2.2.2021 dalje v primeru potreb staršev organizirati varstvo za otroke 1. triletja – za učence, katerih oba starša ali eden od staršev, ki je samohranilec in sta zaposlena v sektorjih kritične infrastrukture, določenih v 4. členu zakona o kritični infrastrukturi (Uradni list RS, št. 75/17), v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, zavodih s področja socialne varnosti, v Slovenski vojski in Policiji. Zaposlitev se ugotavlja na podlagi potrdila delodajalca.

Prosimo vse starše, da v primeru potreb po varstvu otroka, to nemudoma sporočite v tajništvo šole oziroma do petka, 29.1.2021, do 10.00 na elektronski naslov:
tajnistvo@o-obrinzi.lj.mss.edus.si.

Ob prijavi morate nujno sporočiti tudi čas prihoda in odhoda otroka ter število obrokov (zajtrk, malica, kosilo, popoldanska malica).

V želji, da se nastale razmere čim prej umirijo, vas lepo pozdravljam.

Ravnateljica: Darja Delač Felda

(Skupno 132 obiskov, današnjih obiskov 1)