Iskrene čestitke za izjemne rezultate na državnem tekmovanju v šahu: dve zlati kolajni (ena ekipna in ena posamična) ter dve srebrni kolajni (ena ekipna in ena posamična) na državnem prvenstvu, to je za našo šolo najuspešnejše prvenstvo doslej.

Največja zahvala gre učencem, ki so priborili kolajne. To sta Kiani Nia Šertelj, ki je osvojila 1. mesto in zlato kolajno na tekmovanju deklic do 15 let, kjer je nastopalo 42 tekmovalk in Igor Jalovec, ki je osvojil 2. mesto ter srebrno kolajno na tekmovanju dečkov do 12 let, kjer je nastopilo 76 tekmovalcev. Ekipno pa so učenke naše šole, ki so predstavljale ekipo deklic do 15 let (Kiani Nia Šertelj, Lia Grišin, Ajša Delić, Tinkara Golja in Izabela Klarič Kožar), dosegle 1. mesto v državi ter postale državne prvakinje, učenke, ki so sestavljale ekipo do 12 let (Eva Robida, Mina Delić, Nuša Nisa Šertelj, Vanja Pugelj in Anka Lavrič), pa 2. mesto v državi.

Iskrena zahvala gre tudi ekipi mentorjev, ki so ves čas pouka na daljavo spremljali napredek učenk in  učencev preko spleta, izvajali turnirje ter ohranili tekmovalno kondicijo ter organizatorjem, ki so celotno državno tekmovanje uspešno izpeljali preko spleta.

Še naprej želimo vsem udeleženim veliko veselja do šaha in navdušenja ob izjemnih rezultatih.

(Skupno 82 obiskov, današnjih obiskov 1)