OŠ Ob Rinži je v četrtek, 13.06.2024 v prijetnem vzdušju proslavila valeto devetošolcev. Dogodek, ki se je odvijal v telovadnici šole, je bil poln čustev, lepih spominov in pričakovanj za prihodnost.

Valeta se je začela s slavnostnim sprevodom devetošolcev, ki so v svečanih oblačilih ponosno korakali pred občinstvom, sestavljenim iz staršev, prijateljev in učiteljev.

Vrhunec večera je bila podelitev priznanj za posebne dosežke. Priznanja so prejeli tisti učenci, ki so izstopali na področju znanja, športa, šaha in kulture. Med prejemniki priznanj so bili naslednji devetošolci: Jon Bulešić, Kaya Kočila Hurwits, Eva Gorjup, Nena Bricman, Igor Jalovec, Vanja Pugelj, Lenart Dejak, Timotej Kaučič, Vita Režonja, Špela Mušič, Eva Komljen in Patrik Košir.

Devetošolci so pripravili pester kulturni program, ki je obsegal glasbene točke, plesne nastope in intervjuje razrednikov.

Po uradnem delu je sledila pogostitev, kjer so se devetošolci, starši in učitelji lahko sprostili ob torti in pijači. Družabni del večera je bil priložnost za fotografiranje, izmenjavo spominov in klepet.

Zapisala: Tanja Klepec

(Skupno 36 obiskov, današnjih obiskov 6)