Tradicionalno smo zadnji šolski dan imeli zaključno prireditev. Potekala je v telovadnici šole, kjer so se zbrali vsi učenci in učitelji. Letošnja prireditev je bila zelo raznolika. Učenci od prvega do sedmega razreda so pokazali, da tekom šolskega leta niso posvečali samo obveznemu delu in učenju, pač pa so delali še veliko drugega. Vse to, to je ples, petje, igranje na inštrumente, recitiranje in gibalne igre, so nam sedaj prikazali. Da pa niso nastopali samo učenci, so nekateri učitelji pripravili točko presenečenja in vsem nam zapeli.

Ravnateljica je povedala nekaj misli pred začetkom počitnic in s pomočnico podelila priznanja in majice.

Vzdušje je bilo prijetno, zato gre zahvala predvsem vsem učiteljem, ki so se potrudili, da so učenke in učence pripravili na  točke. Da je pa vse teklo kot treba, gre zahvala učitelju Robertu Golji, da pa je bilo vse v stilu počitnic in morja pa se je potrebno zahvaliti učiteljicam Rap – OPB in učiteljici Maji Zbašnik, hvala tudi hišnikoma za pomoč pri urejanju telovadnice.

Prav posebej pa bi se rada zahvalila obema voditeljicama Lari Mihelič in Taji Premrl, učenkama osmih razredov.  Najboljše zgodbe pa po navadi pripovedujejo fotografije.

Irma Grbec

(Skupno 23 obiskov, današnjih obiskov 1)