Utrinki

V petek, 22.12., je bilo na naši šoli že od jutra čarobno vzdušje. Prvo šolsko uro so hišniki in javni delavci pomagali pripraviti in okrasiti telovadnico na šolsko prireditev, okraševale pa smo tudi za to zadolžene učiteljice. Prav tako pa je vse potrebno za ustrezno zvočno podporo pripravljal učitelj Robi. Pripravili smo tudi blazine za sedenje nastopajočih. Drugo šolsko uro so v telovadnico prišli vsi nastopajoči, da smo lahko izvedli generalko, se postavili na prava mesta, preizkusili inštrumente in glasnost petja in govora po mikrofonih.

Po malici so začeli prihajati v telovadnico vsi učitelji in učenci od 1. do 9. razreda ter se posedli na predvidena mesta. Prireditev se je lahko začela. Vsi smo doživeli veliko zborovskega petja, plesnih točk 1., 2. 4. in 7. razreda, lepih inštrumentalnih izvedb božičnih pesmi, deklamacije prvošolčkov, s petjem Zdravljice pa so nas presenetili 6. in 9. razredi. V telovadnici je bilo res praznično vzdušje. Nagovorila nas je tudi gospa ravnateljica in vsem zaželela lepe praznike.

Po končani proslavi, je sledila še zaključna tekma odbojke med učenci 9. razreda in zaposlenimi (učitelji, hišnik, kuhar). Z nekaj več točkami so zmagali zaposleni, vsi sodelujoči pa so pokazali dobro voljo in sodelovanje ter si zaslužili velik aplavz.

Učenci so se s svojimi razredniki poslovili še v učilnicah in odhiteli na zaslužene počitnice.

Zapisala: Irena Satleri

(Skupno 172 obiskov, današnjih obiskov 1)